Despre noi

FARMACIA VETERINARA

Pasiunea si respectul pentru animale ne-au motivat sa lansam cea mai mare Farmacie Veterinara online. Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi sfaturi si consultanta pentru nevoile dumneavoastra. Farmacia Veterinara ofera o gama larga de produse farmaceutice pentru uz veterinar. Produsele noastre farmaceutice au rolul de a asigura o viata cat mai sanatoasa animalutului dumneavoastra de companie.

Farmacia Veterinara este situata in Bucuresti, Aleea Barajul Dunarii, Nr. 12 – Piata Minis, Sector 3 si comercializeaza produse farmaceutice veterinare de cea mai inalta calitate si produse din categoria PET SHOP, precum hrana pentru caini si pisici, accesorii pentru caini si pisici, produse pentru acvaristica, hrana si accesorii pentru rozatoare. Printre produsele comercializate amintim: antiparazitare, antiinfectioase, antiinflamatoare, otice, oftalmice, topice, vitamine, minerale. produse cosmetice, hrana si accesorii, furaje si aditivi furajeri

Puteti comanda online oricand, iar produsele sunt livrate oriunde in tara in 48/96 de ore. Puteti plati contravaloarea produselor la livrare, prin transfer bancar sau prin card bancar.

Produse pentru

Produse farmaceutice pentru animale de ferma.
Produse farmaceutice pentru caini. Hrana si accesorii pentru caini.
Produse farmaceutice pentru pisici. Hrana si accesorii pentru pisici.
Produse farmaceutice pentru pasari. Seminte si colivii pentru pasari.
Produse pentru acvaristica.
Produse farmaceutice pentru reptile si rozatoare. Hrana si accesorii pentru reptile si rozatoare.
X
WhatsApp